<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Barnmorska till Barnmorskemottagningen i Hudiksvall Nordanstig

Varmt välkommen till en positiv och öppen arbetsplats där vi tillsammans jobbar för våra patienters bästa! På Barnmorskemottagningen i Hudiksvall Nordanstig är vi ett härligt gäng på fyra barnmorskor och två undersköterskor i skiftande åldrar och erfarenheter som jobbar tillsammans. Mottagningen som finns på Din hälsocentral i Hudiksvall kommer inom kort att ingå i samverkan med övriga aktörer i Familjecentralen.

Vi letar nu efter dig som är legitimerad barnmorska och som vill vara med och påverka och utvecklas tillsammans med oss! Vi kan erbjuda dig en trygg anställning med goda möjligheter till kompetensutveckling och stora möjligheter att påverka din arbetsdag.

Är du nyfiken på Hudiksvall? Att bo här innebär korta avstånd till storstäder i Sverige, och i världen, i och med närheten till Arlanda. Här har du också bra utbud av mat, nöje och kultur och nära till naturupplevelser i fjäll, skog och skärgård året om för alla åldrar.

Arbetsuppgifter

I rollen som barnmorska kommer du att samarbeta nära andra barnmorskemottagningar, ungdomsmottagningar, barn- och familjehälsa, barnavårdscentralen och kvinnokliniken i regionen, framförallt i norra Hälsingland. Du har också möjlighet att arbeta med ungdomsmottagningens målgrupp under bland annat semestertider.

Som barnmorska hos oss kommer du att arbeta med
• hälsovård i samband med graviditet vilket innefattar medicinskt basprogram, fosterdiagnostik, hälsoinformation under graviditet och psykosocialt arbete
• stöd i föräldraskap och föräldragrupper med förlossnings- och föräldraförberedelse
• familjeplanering på individnivå vilket innefattar preventivmedelsrådgivning och STI-prevention
• gynekologisk cellprovskontroll för att förebygga cervixcancer
• folkhälsoarbete och samtal om livsstilsfrågor.

Hos oss får du
• arbeta tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor
• möjlighet till kompetensutveckling
• en intressant och varierande vardag.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi ser att du är en person som har förmågan att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt ser hur din roll bidrar till helheten. Du har en god samarbetsförmåga och är lyhörd, samt kan kommunicera väl med andra.

I rollen som barnmorska ska du vara
• legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund; professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Skicka gärna in din ansökan redan idag, vi använder oss av löpande urval och intervjuer där tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sistan ansökningsdag. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.