<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Öron-Näsa-Halsmottagningen i Gävle

Öron-näsa-halsmottagningen i Gävle utreder och behandlar sjukdomar inom öron-, näsa och halsområdet. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, operationssjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. På mottagningen är vi ungefär 40 medarbetare som arbetar tillsammans med patienten i fokus.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare som kan komplettera vårt team. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi har både planerad läkarmottagning och jourläkarmottagning samt utför operationer på mottagningen, dagkirurgen och centraloperation. För cancerpatienter har vi i samverkan med andra specialistmottagningar arbetat fram ett särskilt prioriterat vårdflöde. Som medicinsk sekreterare har du en nyckelfunktion då du avlastar läkare och sjuksköterskor på mottagningen. Vi håller även på att se över vilka administrativa arbetsuppgifter som kan flyttas över från vårdpersonalen till våra medicinska sekreterare, därmed kan fler arbetsuppgifter tillkomma på sikt.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• diktatskrivning
• post- och remisshantering
• receptionsarbete.

Hos oss får du
• arbeta dagtid med flexibla arbetstider utifrån givna ramar
• varierande samt utvecklande arbetsuppgifter där du får en viktig roll i verksamheten
• möjlighet att utveckla rollen inom mottagningens uppdrag eller utvecklas inom olika ansvarsområden.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en person som är fokuserad, tycker om att utmana sig själv och som aktivt arbetar för att uppnå uppsatta mål. Du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt ser hur din roll bidrar till helheten. Du har en god samarbetsförmåga och är lyhörd, samt kan kommunicera väl med andra.

I rollen ska du
• vara utbildad medicinsk sekreterare
• ha några års erfarenhet av yrket.

Vi ser gärna att du har efterenhet och kunskap om journalsystemen Elvis och Melior.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet

Vi gör urval och håller intervjuer löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.