<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Ögonmottagningen i Gävle

Verksamhetsområde Ögon bedriver akut och planerad ögonsjukvård samt synrehabilitering i Gävleborgs län. I Gävle och Hudiksvall bedriver vi mottagnings- och operationsverksamhet samt mottagningsverksamhet i Bollnäs.

Den administrativa enheten består av medicinska sekreterare, receptionister och en enhetschef. Tillsammans med övriga enheter arbetar vi för att få helheten att fungera inom ögonsjukvården i Region Gävleborg. Nu söker vi en medicinsk sekreterare som kan komplettera vårt team!

Arbetsuppgifter

På enheten arbetar vi tillsammans för att upprätthålla en strukturerad och välfungerande administrativ organisation med patientens bästa i fokus. Som medicinsk sekreterare har du en nyckelfunktion då du avlastar läkare och sjuksköterskor på ögonmottagningen.

Som medicinsk sekreterare arbetar du bland annat med
• vårddokumentation och registrering
• diagnos- och åtgärdskodning
• post- och remisshantering, samt förberedelse för scanning
• receptionsbemanning.

Hos oss får du
• arbeta dagtid med flexibla arbetstider utifrån givna ramar
• en omväxlande och rolig vardag där du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor
• möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, vilket innebär att du kan planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, samt har vilja och förmåga att hjälpa andra. Du har även god samarbetsförmåga, kan kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

För rollen krävs det att du är
• utbildad medicinsk sekreterare.

Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från vårdprogrammen Melior och Elvis. Det är även meriterande om du har genomfört DRG-utbildning.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Vi gör urval och håller intervjuer löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.