<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vikariat Medicinsk sekreterare Psykiatriska mottagningen Söderhamn

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Söderhamn är en allmänpsykiatrisk mottagning för invånare över 18 år. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier i team. Vi är cirka 25 medarbetare på mottagningen. Vår mottagning präglas av en god arbetsmiljö där vi har omsorg om varandra. Verksamheten ska genomsyras av ett gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Du kommer att arbeta med ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, kuratorer, rehabkoordinator och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en medicinsk sekreterare såsom dokumentation, boka och kalla patienter, remisshantering, posthantering, scanning, receptionsarbete mm.

Vår förhoppning är att du har kompetensen att tillsammans med kollegor och övrig personal skapa samt upprätthålla en strukturerad och välfungerande administrativ organisation som är till gagn för våra patienter.

Kvalifikationer

Du är medicinsk sekreterare och har kunskap och erfarenhet från vårdprogrammen Melior och Elvis.

Erfarenhet av arbete inom psykiatri samt nämnda vårdsystem är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet, noggrannhet och ansvarstagande. Ett gott bemötande till patienter och arbetskamrater är en självklarhet på mottagningen.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.