<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Rehabassistent till Träningsbad Södertull, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Träningsbassängen på Södertull sköter du tillsammans med en kollega, som en egen verksamhet och erbjuder behandlingstider, stöd och hjälp. Remiss och träningsprogram genom fysioterapeuter från alla offentliga hälsocentraler i VO Gävle. Med ett personligt träningsprogram hjälper du patienter att utföra sin träning i en avlastad miljö.

De privata hälsocentralerna erbjuds även att organisera sin bassängverksamhet här, där är du den som sköter avtal och har all kontakt omkring det. Andra aktörer kan hyra in sig på kvällstid. De sköter sig själva men den administrativa delen sköts av dig.

Administration är en stor och viktig del i detta arbete då kontinuerligt omarbetning och schemaläggning av tider och kallelser sköts av dig. För att alltid få verksamheten att utvecklas är planering, framförhållning och struktur ledorden. Bassängen kräver visst underhåll och det tillsammans med att säkerställa lokaler och hjälpmedel till våra patienter. Vi jobbar i PMO.

Kvalifikationer

Rehabassistent och gärna annan vårdutbildning/vårderfarenhet.

Intresse för basal kroppskännedom och träning är ett plus då du även kommer leda grupper från land. Personliga kompetenser såsom strukturerat arbetssätt, servicemedvetande och självständighet. Du är trygg i din yrkesroll och arbetar med stort fokus på basal och säker vård. Du har även ett etiskt förhållningssätt och förmedlar trygghet.

Då du är ansiktet utåt för verksamheten vet vi att regionens värdegrund är en självklarhet i mötet med patienter, närstående, dina arbetskamrater och chef. Du tycker att det är självklart att bidra till god patientsäkerhet och arbetsmiljö genom att arbeta utifrån våra rutiner och riktlinjer.