<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Ergonom/legitimerad fysioterapeut till Företagshälsovården

Hudiksvall-, Nordanstig-, Bollnäs-, Gävle-, Ockelbo-, Sandviken-, Ovanåker-, Söderhamn och Hofors kommuner har tillsammans med Region Gävleborg bildat en gemensam Företagshälsa. Vi servar cirka 25 000 anställda i länet. Organisatoriskt finns vi i Region Gävleborg. Vi är idag 40 medarbetare med placeringar i Bollnäs, Hudiksvall, Sandviken och Gävle.

Placeringsorten kan vara Hudiksvall eller Bollnäs men arbete kommer till större delen utföras i Hudiksvall och andra delar av Norra Hälsingland.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.regiongavleborg.se/foretagshalsan-gavleborg

Arbetsuppgifter

Hos oss har Du ett roligt, stimulerande och omväxlande arbete där du tillsammans med andra arbetsmiljökonsulter får möjligheten att bidra till ökad arbetsglädje och effektivitet hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter handlar om att på ett konsultativt sätt ge stöd till anställda och chefer, enskilt eller i grupp. Viktiga ingredienser i vårt arbete är helhetssyn och ett konsultativt arbetssätt.

Du bistår våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet och ingår i ett multiprofessionellt team. Det förebyggande arbetet innehåller utbildning, information och rådgivning till både anställda och chefer. I arbetsuppgifterna ingår utöver uppdrag inom ergonomiområdet bland annat arbetslivsinriktat rehabiliterings- och arbetsanpassningsarbete, deltagande i genomförande av arbetsförmågebedömningar, bistå i förändring och utformning av olika arbetsmiljöer och arbetsplatser.

Vi erbjuder Dig:
• ett arbete i en framtidsbransch
• intressanta kunder och stora möjligheter till personlig utveckling
• en positiv arbetsmiljö med korta beslutsvägar

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad fysioterapeut/ergonom med erfarenhet av att arbeta som arbetsmiljökonsult.

Du tycker om att jobba med både individer och med grupper. Du har kunskaper inom ergonomi, om den offentliga sektorn och dess specifika förhållanden samt erfarenhet av att arbeta inom företagshälsovård.

Vi vill att Du är en person som är flexibel och intresserad av att skapa möjligheter och utveckling tillsammans med andra. En förutsättning för teamarbete är samarbetsförmåga, ödmjukhet och engagemang. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande är
• Vidareutbildning inom ergonomi
• Kunskap om arbetsmiljölagstiftningen
• Kunskap om den offentliga sektorn och dess specifika behov
• Erfarenhet av att arbeta konsultativt
• Erfarenhet av arbete inom företagshälsovård

Placeringsorten är Hudiksvall. Tjänstgöring förekommer vid Företagshälsans alla enheter, vilket innebär resor i tjänsten.

Körkort erfordras.