<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till njur- och hematologiavdelningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Njur och hematologiavdelningen, 110 NH, tillhör Internmedicin i Gävle och har 16 vårdplatser. Här vårdas patienter med njursjukdomar och hematologiska sjukdomar.

Arbetsuppgifter

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker nu dig som har intresse för njursjukvård eller hematologi till vårat njurvårdlag eller hematologivårdlag. Du är arbetsledare för ditt vårdlag och samordnar både medicinska- och omvårdnadsfrågor i team med läkare, andra sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Du kommer arbeta i vårdlag där patienterna fördelas utefter den medicinska tyngden, detta bidrar till att arbetsbelastningen blir jämt fördelad. Utöver vårdlagen har vi en vårdplanerare som samordnare samt receptionist dagtid. Vi strävar efter ett bra samarbete mellan olika yrkesprofessioner på avdelningen för att underlätta arbetet, säkerställa en god arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med:
• Läkemedelshantering, infusioner, injektioner och transfusioner.
• I team tillsammans med läkare, undersköterska och fysioterapeut. Det finns även en dietist, kurator och arbetsterapeut kopplade till avdelningen.

Hos oss får du:
• En individuell introduktion.
• Ingå i ett mentorskap.
• Bred kompetens inom medicinområdet och även en spetskompetens.
• Gå interna utbildningar.
• Ett självständigt och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.
• Möjlighet att dela med dig av dina kunskaper genom att handleda studenter.

Kvalifikationer

Vi söker en person som är lyhörd, kan lyssna och kommunicera väl med kollegor såväl som patienter. Du kan snabbt anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi ser även att du kan ta hänsyn till verksamhetens bästa och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

För rollen som sjuksköterska ska du:
• Vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.
• Vi har en dygnet runt verksamhet vilket innebär att du som sjuksköterska hos oss arbetar dag och kväll. Vi tillämpar nattavtal och ser det som positivt om du har en önskan om att även arbeta med nattjänstgöring.

För oss är patientsäkerhet, arbetsmiljöarbete och kompetensutveckling högt prioriterat och vi hoppas att du tycker likadant! Respekt, öppenhet och ödmjukhet är exempel från vår värdegrund. Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du delar vår värdegrund.

Vi söker både dig som är helt nyutexaminerad och dig som är erfaren inom sjuksköterskeyrket.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.