<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till barnmorskemottagningen, Gävle Östra

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Gävle barnmorskemottagning innefattar mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning och gynekologiska hälsokontroller i Östra Gästrikland. Till barnmorskemottagningen hör också Gävle ungdomsmottagnings medicinska personal. Vid Gävle barnmorskemottagning och ungdomsmottagning arbetar två undersköterskor och 24 barnmorskor. Vi har även barnmorskor placerade på Andersbergs familjecentral och Sätra familjecentral.

Arbetsuppgifter

Vi söker en undersköterska för sedvanliga undersköterskeuppgifter. Du kommer att alternera mellan reception, lab. och mottagningsarbete. Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta tillsammans med barnmorskorna vid både planerade och oplanerade besök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

Professionalism & ansvar
Respekt & ödmjukhet
Öppenhet & ärlighet

Vid anställning skall belastningsregister från Polismyndigheten lämnas in.