<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist allmänmedicin handledare/konsult till Södertull Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Södertull Din hälsocentral är beläget på söder i centrala Gävle. Vårt upptagningsområde omfattar södra delarna av centrala Gävle och sträcker sig ca 1,5 mil mot länsgränsen till Uppland. Hälsocentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelserna är goda. Med våra 8100 listade är vi bland de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle och bemannas med runt 50 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, luftvägsmottagning, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden samt Migrationsverkets förvar i Gävle. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, inkontinens och hälsosamtal.

Just nu står vi inför en spännande ombyggnation där vi ska ta Södertull in i framtidens primärvård. I och med detta kommer också ett teamarbete starta, där man har avsatt tid för förändringsarbete med mål att optimera omhändertagande av våra patienter.

Arbetsuppgifter

Har du ett genuint intresse av primärvård och vill vara med och utveckla vår verksamhet på ett positivt sätt? Vi söker nu en specialistläkare inom allmänmedicin med ett särskilt intresse för handledning. Viss mottagningsarbete kan också förekomma.

Vi erbjuder en stark utbildningsmiljö och möjlighet till fortbildning. Södertull Din hälsocentral är en arbetsplats där det finns stor möjlighet att påverka och där medarbetarna är positiva, engagerade och trygga med god stämning. Du får tillfälle till goda utvecklingsmöjligheter i form av schemalagda interkollegiala diskussioner med möjlighet till stöd och kunskapsutväxling, konsultationstider och teammöten med specialistsjuksköterskor.

Har du något område du brinner lite extra för eller andra speciella önskemål kring arbetet är vi lyhörda för dessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin.

Du har god kunskap i svenska språket, i både tal och skrift.

Som person är du positiv, flexibel, ansvarstagande och vill vara delaktig i arbetet med att utveckla vår verksamhet. Du tycker om att handleda våra utbildningsläkare av olika utbildningsgrader och blir konsulterad av kollegor. Du trivs med att arbeta i team - alltid med patienten i fokus.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Körkort erfordras.