<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdenhetschef till Endoskopimottagningen i Gävle

Vi söker en efterträdare till vår chef som går i pension i vår. Vill du vara med och driva och utveckla verksamheten hos oss och bidra till en arbetsplats med hög kompetens och god arbetsmiljö så kan det vara dig vi söker!

Vi gör drygt 5000 undersökningar/behandlingar om året inom gastroskopi, koloskopi och ERCP.
Till största del bedriver vi vår verksamhet på endoskopimottagningen, men vi gör också undersökningar och behandlingar på centraloperation och IVA. Undersökningarna är både planerade och akuta. Vår mottagning med fyra standardsalar, en ERCP/narkossal och en akutsal byggdes 2016, och all vår utrustning är av hög kvalitet och standard.

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-07
I denna rekrytering samarbetar Region Gävleborg med Jefferson Wells. Vi svarar på frågor om tjänsten;
Rekryteringskonsult Marjo Carlson tel. 070-377 06 64, marjo.carlson@jeffersonwells.se
Verksamhetschef Elisabeth Wicklén tel. 070-2738562, elisabeth.wicklen@regiongavleborg.se

Arbetsuppgifter

Som vårdenhetschef har du helhetsansvaret för enheten och dess verksamhet, vilket omfattar personal-, budget-, bemanning och arbetsmiljöansvar. Du har ett nära samarbete med klinikens övriga vårdenhetschefer och verksamhetschef där ni tillsammans arbetar strategiskt utifrån ett helhetsperspektiv. Produktionsplanering är en viktig del av arbetet, som kräver både operativ som strategisk kompetens liksom uthållighet för att säkerställa att vi levererar med kvalitet och i tid.

Du bidrar till att skapa goda förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas. Medarbetarna består av två skoperande sjuksköterskor, tre undersköterskor och åtta assisterande sjuksköterskor. Arbetstiden är förlagd dagtid med ett generöst flexavtal. Tillsammans med medarbetarna ska du kunna arbeta målinriktat och systematiskt.

Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för ledarskap som vill kombinera din grundprofession inom hälso- och sjukvården med ledarskap. Vi har flera kompetenser inom chefsområdet idag som skoperande sjuksköterskor och läkare inom gastroenterologi och kirurgi. Du känner entusiasm inför utveckling och förbättringar och motiverar och engagerar andra att delta i förändringar och utmana status quo på ett lämpligt sätt. Du bidrar till öppna och tillitsfulla arbetsrelationer och bidrar till ett klimat där man delar med sig av information och kunskap. Du tar hänsyn till alla aspekter av arbetsprocesser och produktion för att säkerställa kvalitet och leverans. I dialog med dig utformar vi tjänsten i sin helhet med utgångspunkt din grundprofession.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med goda förutsättningar att utvecklas i din roll som chef och ledare!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet.

Meriterande
Tidigare erfarenhet av ledarskap inom sjukvårdsområdet.
Erfarenhet av endoskopi.