<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till Ortopedavdelningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ortopedi är en länsgemensam verksamhet där ledstjärnan är kvalitet. Ortopedi är en medicinsk specialitet i stark frammarsch. Den nuvarande befolkningsutvecklingen med en allt större andel äldre medför ökande behov av ortopedisk behandling.

Ortopedkliniken i Gävle bedriver akut sjukvård, planerad kirugi samt dagkirurgisk verksamhet. På ortopedavdelningen behandlar, opererar och vårdar vi patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Avdelningen i Gävle har i nuläget 28 vårdplatser och arbetar i fyra vårdlag, med undersköterska, sjuksköterska och i nära samarbete med fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. Vi samarbetar även med dietist och kurator . Vi har vårdkoordinator som samverkar inför patientens utskrivning från slutenvården.

I verksamheten används individuella scheman, vi är en dygnet runt verksamhet. Vi tillämpar nattavtal.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner.
Förmåner som vi är extra stolta över är bl a vårt generösa friskvårdsbidrag samt möjlighet att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar.


Har ni frågor eller funderingar , tveka inte att kontakta oss.

Arbetsuppgifter

Legitimerad sjuksköterska som kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en opererande vårdavdelning.
Avdelningen består av en elektiv enhet och akut enhet , i dags läget har vi 7patienter/ vårdgrupp delat på 4grupper.
Du som ssk roterar mellan dessa enheter.
Dag-, kvälls- och nattjänstgöring ingår i anställningen. Vi använder oss av Time-careschema, anpassar din introduktion efter din erfarenhet.
Specialist sjuksköterska har du som Mentor.

Hos oss får du - en individuellt planerad introduktion och möjlighet att gå internutbildningar för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som ny medarbetare - ett självständigt och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter - Möjlig att dela med dig av dina kunskaper genom att handleda studenter

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/eller blivande sjuksköterska.
Du ska vara flexibel, lyhörd samt ha lätt för att samarbeta. Du har ett engagemang för ditt arbete och vill vara med och utveckla verksamheten.
Vi arbetar i team runt patienten, vårdgruppen består av 7 patienter.
Vårdkoordinator finns varje dag , som hjälper till med hemplaneringar som görs via systemet " life care". Nära samarbete med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Nya sjuksköterskor deltar i yrkesintroduktionen som regionen ansvarar för.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontakta oss om ni vill se hur vi har det , välkomna.