<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sandviken Norra Din hälsocentral söker sjuksköterska

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som i ett långsiktigt perspektiv vill bli vår nya kollega och bli en del av ett fantastiskt team av Sjuksköterskor/Distriktsköterskor och där din yrkesprofession blir en del av navet på Hälsocentralen

Arbetet omfattar sedvanligt mottagningsarbete av både planerad/akut karaktär, telefonrådgivning På hälsocentralen arbetar vi även med sjuksköterskeledda mottagningar, så som astma/KOL, diabetes, sårmottagning, inkontinensmottagning, hälsosamtal samt hembesök. BVC finns kopplat till enheten med specifik personal som arbetar. From mars 2021 startar Hälsocentralen även en sjuksköterskeledd Hypertonimottagning. Som sjuksköterska/Distriktsköterska på vår Hälsocentral arbetar du med egen tidbok vilket är ett nytt arbetssätt sedan i höstas och mycket uppskattat av teamet.
Söker du ett varierat dagtids arbete 8-17, måndag till fredag är du välkommen med din ansökan
• Beredskapstjänstgöring helg ingår i tjänsten med 3-4 pass/år.
• Enstaka pass på Familjeläkarjouren kan förekomma.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården
Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. På arbetsplatsen har vi högt i tak och ingen fråga är fel att ställa. Vi söker därför dig som är prestigelös och som både är villig att ta till dig ny kunskap och samtidigt lära ut till dina kollegor baserat på den kompetens du besitter.

Skicka gärna in din ansökan idag då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan.

Körkort erfordras.