<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Storvik Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Storvik Din hälsocentral har ansvar för cirka 6100 invånare inom Sandvikens kommun. Vi befinner oss centralt i Storvik som har goda kommunikationer med både buss och tåg. Vi är idag cirka 30 medarbetare på hälsocentralen som bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, undersköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi i ett landsbygdsområde. Vi har specialistmottagningar för diabetes, hjärtsvikt samt sårbehandling.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ingå i vår arbetsgrupp på hälsocentralen i Storvik.

Du kommer att samarbeta med övriga yrkeskategorier i team. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på hälsocentral såsom rådgivning, mottagning, hembesök och eventuellt specialistmottagning.

För våra primärvårdsakuta patienter samverkar vi tillsammans med två hälsocentraler i Sandviken och på Akutflödet på Sandvikens sjukhus.

Kvalifikationer

Vi behöver dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska och som vill jobba tillsammans med oss för att ge våra patienter bästa förutsättningarna till god hälsa!

Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom primärvården. Har du erfarenhet av att driva din egen specialistmottagning inom diabetes ser vi speciellt fram emot din ansökan.

Det är meriterande, dock inget krav, att du har vidareutbildning till distriktssjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsorienterad. Det är även viktigt med god samarbetsförmåga då detta uppdrag kräver mycket god samverkan mellan primärvård, kommunal hälso- och sjukvård samt slutenvård.

Körkort erfordras.