Vladimir Roussine, läkare och Catarina Larsson, undersköterska

Bli en del av Gävleborgskraften

Bollnäs sjukhus är ett litet och gemytligt sjukhus där vi alla sätter patienten i fokus. Vi har under flera år placerat oss bland topp fem över Sveriges bästa mindre sjukhus i Dagens Medicins årliga ranking. Här råder en härlig familjär stämning och vi har uppskattats som utbildningsenhet av våra ST-läkare.

Vi erbjuder dig som läkare möjlighet till utbildning och forskning och ett arbete anpassat efter dina förutsättningar och önskemål både när det gäller arbetstid och anställningsform.

Verksamhetsområdet medicin har ett akutmedicinskt uppdrag för södra Hälsingland och vi har även en familjeläkarjour med utökat uppdrag dygnet runt. Inom verksamhetsområdet finns upp till 50 vårdplatser uppdelade på tre avdelningar och en intensivvårdsavdelning.

Här kan du arbeta på

• Avdelning: HIA/hjärtavdelning, intermedicin med inriktning mot njur och diabetes eller internmedicin med strokeenhet.
  • Mottagning: gastroenterologi, hematologi, kardiologi och fyslab, nefrologi och dialys, neurologi, stroke eller reumatologi.
  • Akutmottagning: primärjour medicin eller familjeläkarjour

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Personuppgifter (GDPR)

I samband med att du fyller i formuläret samlar Region Gävleborg in och behandlar dina personuppgifter. Region Gävleborg använder dem för att kunna ta kontakt med dig i  rekryteringssammanhang. Personuppgifterna tas bort när rekryteringen är slutförd.

Mer information om hur Region Gävleborg behandlar personuppgifter