Region Gävleborg som arbetsgivare

Region Gävleborg erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en spännande arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i.

Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med många personalförmåner.

Din hälsa är viktig för oss. Hos oss har tillgång till fina träningslokaler och friskvårdspersonal som hjälper dig. Du kan också välja att använda friskvårdsbidrag.

Vill du forska finns det goda möjligheter att få stöd och handledning. Vårt centrum för forskning och utveckling samarbetar bland annat med Uppsala universitet och Högskolan i Gävle.

Hälso- och sjukvård utgör den största delen av vår verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom Folktandvården som drivs som ett bolag ägt av Region Gävleborg.

Vi bygger för framtiden och satsar mycket på nya och bättre lokaler de kommande åren. Vår primärvård är väl utbyggd med hälsocentraler över hela länet. Vi har klinisk träningsverksamhet i hela länet och vårt kliniska träningscentrum finns i Gävle.

Vi jobbar för "Ett livskraftigt Gävleborg” med hjälp av vår värdegrund; respekt och ödmjukhet, öppenhet och ärlighet samt professionalism och ansvar.

Med cirka 6500 anställda är Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg.

Välkommen till oss!