Kom och jobba med oss!

Region Gävleborg söker sjuksköterskor som vill göra skillnad och som vill vara med och utveckla framtidens akutsjukvård i Gävleborg. 

Några av medarbetarna på akutmottagningen i Gävle delar med sig om hur de trivs på jobbet:

Petra Tornéus Malmström
Petra Tornéus Malmström, sjuksköterska med rotation mot ambulansen, arbetar på akuten sedan 2010

Jag trivs jättebra, vi har fantastiskt roligt i vårt gäng! Vi har så bra stämning och bra samarbete. Man ställer upp för varandra, helt enkelt. Jobbet är utmanande, varierande och ganska fritt, trots att vi arbetar efter olika koncept och modeller. Varje dag är den andra olik, man vet aldrig vad man kan förvänta sig. Det finns inget roligare jobb!

Lena Fröberg 
Lena Fröberg, undersköterska på akuten sedan 2006

Jag har ett fantastiskt roligt jobb där jag får använda alla mina kunskaper, där jag utvecklas varje dag och lär mig nya saker. Vi får ständigt gå nya utbildningar. Vi jobbar i team, både med sjuksköterskor och läkare och det är jätteroligt. Varje dag jag går till jobbet vet jag att den här dagen kan bli hur som helst och jag trivs med det oväntade. Vi har en fantastisk arbetsgrupp, med skratt varje dag, ja det här är ett fantastiskt ställe. Jag har jobbat inom vården sedan början av 80-talet och det här är det roligaste jobb jag haft!

Jimmy Persson, undersköterska på akuten sedan 2014

Jag sökte mig till akutsjukvården för att utmana mig själv. Jag arbetade tidigare inom hemtjänsten och tröttnade på monotonin och de vardagliga bestyren. Ingen dag på akuten är den andra lik och det är det som är tjusningen. Det här är ett jobb som jag nog aldrig kommer att tröttna på. Jag brinner verkligen för att möta patienter och anhöriga för att kunna hjälpa dem i vårdprocessen med glimten i ögat och en skvätt humor. 

Sanna Tidsjö

Sanna Tidsjö, sjuksköterska på akuten sedan 2013

Jag trivs jättebra! Redan när jag pluggade till sjuksköterska visste jag att jag ville jobba med akutsjukvård. Det är speciellt att jobba på en akutmottagning, det är viktigt med bra kollegor och det har vi här. Jag blir ganska lätt rastlös, jag vill att det ska hända saker och här är det varierande i det man gör. Vi får mycket kunskap, varje dag lär man sig något nytt.

Anna-Carin Andersson, traumaansvarig sjuksköterska, har jobbat som sjuksköterska på akuten sedan 2010

Anna-Carin Andersson, traumaansvarig sjuksköterska på akuten sedan 2010

Vi observerar, bedömer och har en övergripande blick över patienterna, deras problemställning och den position de befinner sig i för närvarande. Vi jobbar med en ständig prioritering om vad som är viktigast och mest akut för stunden, för att därefter skapa en snabb och kvalitativ vård. Det är just det som gör arbetet som sjuksköterska så spännande och utmanande här hos oss. Vi är ett glatt gäng som ställer upp för varandra i alla lägen!
 

Lediga jobb