Hjälpmedelsmässa i Gävle - Kommunikation och kognition

Brukare, anhöriga, personal och andra som är intresserade är välkomna på mässan: Kommunikation och kognition - 5-6 maj, två spännande dagar du inte får missa!

Hjälpmedel SAM i Gävle, Johanneslötvägen 22.

Öppettider: Tisdag 5 maj 10.00-16.00, onsdag 6 maj 9.00-15.00

Fri entré - ingen föranmälan.

Utbudet av hjälpmedel inom kommunikation och kognition är stort. Cirka 25 utställare kommer att  visa det senaste inom området. I montrarna möter du allt ifrån avancerad teknik till enkla pedagogiska tips

På mässan hittar du exempel på produkter som underlättar vid tids- och minnesproblematik.

I montrarna hittar du även pratapparater, avancerade styrsätt till datorer, omgivningskontroll, larm-, synhjälpmedel samt tips på alternativ kommunikation och appar.

Brukare, anhöriga och olika personalgrupper och alla andra som är intresserade är välkomna.

Vid frågor kontakta
Kerstin Oldéen, hjälpmedelskonsulent, 026-15 35 11