Stickning l, distans

Kurslängd: 1 år
Studietakt: 50%.

Det här är en kurs för dig som tycker om att sticka! Här har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och idéer i olika sticktekniker och lära dig nya sätt att sticka på.

Du bygger upp en egen kunskapsbank i form av provlappar. Genom färg- och formövningar i kombination med det textila materialet lär du dig att utveckla egna stickmönster.

Kursen innehåller åtta obligatoriska träffar, 2 vardagar per träff, på Västerbergs folkhögskola. Mellan kursträffarna arbetar du med distansuppgifter med hjälp av handledning via Teams/Office 365. Även delar av undervisningen och redovisningar sker via Teams/Office 365, licens tillhandahålls av skolan.  Eftersom studietakten är 50% behöver du ha möjlighet att studera ca 20 timmar /vecka.

För att kunna delta i kursen krävs grundläggande datorvana samt egen uppdaterad dator och surfplatta/mobiltelefon med kamerafunktion samt möjlighet att koppla upp dig till ett offentligt wifi. Goda kunskaper i fil-, mejl och bildhantering är ett krav samt att du kan hantera din egen utrustning. Baskunskaper i stickning är en merit.

Kursen är avgiftsfri. Du betalar för material, samt mat och boende om du bor på skolan under  kursträffarna.

Kontakt

Gunilla Jägergård
0290-340 74
gunilla.jagergard@regiongavleborg.se