Aktuellt

Här hittar du datum, tid och plats för våra kunskapsseminarier, utbildningsdagar och informationstillfällen. Du kan också ta del av föreläsarnas presentationer i efterhand.

Arbetsmarknadsdag

För alla som guidar personer till en bättre framtid!

Under arbetsmarknadsdagen 29 november, på CFL i Söderhamn, diskuterades det aktuella läget i våra yrkesbranscher ur ett regionalt perspektiv. Samtidigt fick vi en inblick i framtidens arbetsmarknad.

Presentationer

Friskolan Nytorp - ett naturligt val (pdf)
(Semaforen) Gymnasiepokalen - Thomas Lundberg (pdf)
(Semaforen) - Carina Otterclou (pdf)
Yrkesjakten - Michael Persson (pdf)
Naturbruk SKOG - Slottegymnasiet, Ljusdal (pdf)
Gröna näringar (pdf)

Ung företagsamhet Gävleborgs regionala mässa

Välkommen till Ung Företagsamhet Gävleborgs regionala mässa - Entreprenörskap på riktigt 2019!

En dag full av inspiration, energi och företagsamma barn och ungdomar!

Den 14 mars 2019 ställer länets UF-företagare och grundskoleelever ut för att visa upp sina ideér och sälja sina produkter på Camp Igge, Iggesund. UF-företagen deltar också i en rad olika tävlingar som avgörs under dagen. I mässhallen kommer Du att mötas av en otrolig energi, grymma säljare och spännande produkter!

Läs mer på www.ungforetagsamhet.se
Välkommen!