Slöjda, fika, se en god film

Slöjdcafé + filmvisning = sant! Slöjdbio bjuder på ett tillfälle att träffas för att slöjda, fika, se en god film och inte minst, ta del av ett intressant program med anknytning till filmens tema.

Det kan vara ett samtal, en livepod, möjlighet att köpa lokalt producerat slöjdmaterial, en föreläsning, eller något annat spännande. Konceptet bygger på ett nära samarbete med biograf- och hemslöjdsföreningar, lokala aktörer och företagare som på något sätt har anknytning till filmens tema.

Slöjdbio ger filmälskande slöjdare och slöjdande filmälskare en möjlighet att mötas, samtala och skapa under unika förutsättningar!

AKTUELLT

Slöjdbio i samband med AW på Länsmuseet i Gävle

24 april 17.00 äger vårens första slöjdbio rum och sker i samband med Museum After Work. Klockan 18.00 startar filmvisningen i dämpad belysning. Kvällens program är del ett av de kortfilmer som lånats från The Craft Film Festival i London 2018, Real to Reel. 

Slöjdbio på Hälsinglands museum

8 maj  16.00 är det är dags för del två av Real to Reel-programmet på Hälsinglands Museum. 18.00 startar filmvisningen i dämpad belysning. Varmt välkommen!

Och du....

Glöm inte att ta med eget handarbete, brodera på det kollektiva broderiet eller bara kom förbi för filmens skull
- det kostar inget! 

I kaféerna under slöjdbion kommer det att finnas kaffe, te, fikabröd och smörgås till försäljning. 


 TIDIGARE PROGRAM