Nyhetsbrev inom litteratur

Här hittar du samtliga av litteraturverksamhetens nyhetsbrev. Läs, inspireras och ta del av spännande litteraturaktiviteter i Gävleborgs län.

Nyhetsbrev - 10 april 2019

Litteratur är från och med 2019 ett nytt och eget verksamhetsområde för Kultur Gävleborg, Region Gävleborg. Satsningen tar avstamp i utredningen "Konsten att synliggöra litteratur", som presenterades i början av 2018.

Enligt utredningen finns ett brett spektra av litterärt verksamma i Gävleborgs län och engagemanget för konstformen är stort, med bland annat starka initiativ kopplade till lokala författarskap.

I vårt första nyhetsbrev kan ni läsa mer om detta och vad som händer under våren inom litteraturområdet. Exempelvis skrivs det om vårens författarträffar, det nystartade projektet "Sätt ord på konsten" samt  öppen poesiscen på bibliotek.

Nyfiken?

Läs nyhetsbrevet i sin helhet

Vill du prenumerera på nyhetsbrevet?

Skicka ett mejl till karin.forsgren.anderung@regiongavleborg.se.