Konstarter i pedagogiken

Varmt välkomna till konferensen Konstarter i pedagogiken – Art in Education som tar sin plats i hjärtat av Hälsingland under några sensommardagar.

Konferensen kommer att bjuda på föredrag, praktiska workshops, seminarier och olika kulturupplevelser. Vi som arrangörer vill skapa en mötesplats där du som lärare eller kulturaktör kan hitta inspiration och motivation till att arbeta med konstarter i pedagogiken. Konferensen genomförs i samarbete med det EU-finansierade projektet e-ARTinED och ett flertal olika samarbetsparter från regionen och hela landet.

Anmälan och information

Plats: Edsbyn, Ovanåker, Gävleborgs län
Tid: torsdag den 16 augusti 13.00-22.00 (inklusive middag) samt 17 augusti 8.30-16.00.

Anmälan med valda workshop till viksjoforsbaletten@telia.com

Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller. Senast den 12 augusti vill vi ha din anmälan. Anmälan är bindande men bekräftelse och faktura kan överlåtas till annan person. Avgiften är 800 kronor. Avgiften inkluderar båda konferensdagarna samt kaffe och middag. Deltagande säkras med inbetalning till Viksjöforsbaletten bg 5873-7727 eller Swish 230334623.

Logi och resa ingår inte.
Förslag till hotell och vandrarhem www.edsbyn-alfta.se