Läs-, skriv- och språkfrämjande arbete med barn och unga

Anmäla dig till studieresa till Stockholm med erfarenhetsutbyte i Mariefred 3-5 oktober 2018. För sörmländska deltagare gäller datumen 3-4 oktober.

Det finns 20 platser per land. Först till kvarn gäller!

Den 4 oktober ägnas en del av dagen åt erfarenhetsutbyte. Vad vill du dela med dig av och presentera för andra deltagare av dina egna erfarenheter och saker du har provat? Det kan handla både om projekt, metoder, samarbeten, saker du inte lyckats med och sådant som har gått bra.

Presentationen sker genom ett samtal där du berättar om dina erfarenheter och får frågor från de som lyssnar på dig. När någon annan berättar lyssnar du aktivt och ställer frågor till den som berättar. Förbered dig för att prata max 15 minuter och samtala och få frågor 15 min. Vissa presentationer kommer att ske i helgrupp och andra i mindre grupper.

Varmt välkomna och väl mött i Stockholm och Mariefred!

Tinne Wennerholm, AnnCatrine Eriksson, Monica Martens-Seppelin och Susanne Ahlroth

Språkfrämjande för barn och unga

Jag åker hem den*
Jag vill delta på middag på Gripsholms värdshus kvällen den 4 oktober

De personuppgifter du lämnar i formuläret används för att administrera aktiviteten, exempelvis skicka anmälningsbekräftelse, kallelse och utvärdering samt att skapa deltagarförteckning. Personuppgifterna tas bort när eventet och utvärderingen är slutförda.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd.