Foto från vänster: Ronny Eriksson, Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson samt Sylvia Vrethammar - som alla gästar vårens musiksoppor.

Nu släpps biljetterna till vårens Musiksoppa, nu även i Hälsingland

Ett hopkok av gamla godingar med ny krydda, ett djupdyk i Alice Babs fantastiska musikskatt och en legendarisk sångerska bjuder vårens musiksoppor på. Den 20 februari är det dags Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund att inleda vårens Musiksoppa på Söders Källa i Gävle. Nyhet för i år är att Musiksoppan även kommer till Hälsingland.

Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund inleder vårens program med ett hopkok av gamla godingar som kryddats med nya påfund, efter det tar Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson vid och delar med sig av gemensamma minnen och upplevelser från mamma Alice Babs. Vårens program avslutas med legendariska Sylvia Vrethammar en av våra internationellt mest kända sångerskor. Musiksoppan bjuder som vanligt på ett varierat och spännande program.

- I flera år har hon stått på min önskelista, så jag är så glad och förväntansfull över att vi äntligen har kunnat boka Sylvia Vrethammar till en av vårens musiksoppor och de två andra artistkombinationerna går inte av för hackor de med, säger Neta Norén, producent, Kultur Gävleborg, Region Gävleborg.

Biljettsläpp Söders Källa
21 januari 9.00 Söders Källa, Södra Kansligatan 22, Gävle

Biljettsläpp för Alice Babs på Ol-Anders i Alfta
11 februari, Alfta och Edsbyns bibliotek samt Hälsingegård Ol-Anders i Alfta.

Musiksoppan startade 2008 i Gävle och samtliga konserter arrangeras av Kultur Gävleborg, Region Gävleborg i samarbete med Gävle kommun, Sandvikens kommun, Söders Källa i Gävle och Ovanåkers kommun.