<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till barn- och ungdomssjukvården i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Barn - och ungdomssjukvård bedriver öppenvårdsverksamhet i Gävle, Bollnäs och Hudiksvall samt slutenvård i Gävle och Hudiksvall, med allmänpediatrisk och neonatalavdelning. Vi tar emot barn 0-17 år med barnmedicinska frågeställningar, både planerad och akut verksamhet.

Vi vill skapa starka team kring patienten, där vi gemensamt ger vård och stöd. Medicinska sekreterare, barnsköterskor, lekterapeuter, psykologer, läkare och sjuksköterskor – alla behövs för att möjliggöra god länssjukvård i enlighet med NOBAB standard.
Kontinuitet och flexibilitet är ledord inför kommande ombyggnationer och i vårt arbete i en mycket spännande utvecklingsfas för Barn och ungdomssjukvården i Gävleborg.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av ett omväxlande arbete som medicinsk sekreterare på barn- och ungdomskliniken i Hudiksvall. Du är serviceinriktad och positiv med intresse och vilja att vara en del i verksamhetens vårdadministrativa stöd.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Medicinsk dokumentation vad gäller utskrift av medicinska diktat, såsom patientjournaler, brev, remisser och intyg.
• I tjänsten ingår även arbetsuppgifter som registrering i patientadministrativa system, diagnosklassificering, remisshantering, post- och provsvarshantering, skanning samt hantering av vårdrelaterade intyg.
• Finnas som administrativt stöd på plats på mottagningen och vårdavdelningen, exempelvis svara i interntelefon, beställa tolk.

Vi erbjuder dig:
• Dagtidsarbete måndag - fredag
• Möjlighet att arbeta hemifrån en dag/ vecka
• Stor påverkansmöjlighet och delaktighet
• Nära samarbete med läkarna och övrig personal inom verksamheten
• Trevligt klimat

Kvalifikationer

Utbildning inom vårddokumentation.

Önskemål om erfarenhet/kännedom när det gäller våra administrativa system, som MedSpeech, Melior, Elvis och Svea.

Arbetet kräver god förmåga till både självständigt arbete och att samarbeta. Vi ser att du har en hög flexibilitet och serviceanda samt lätt för att prioritera. Du är idérik och öppen för nya arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Ansök här