<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdplanerare till ortopeden Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Ortopeden i Hudiksvall söker nu en vårdplanerare med intresse för personcentrerad vård som kan samverkan för patientens bästa.

Som vårdplanerare ska du säkra en sammanhållen vård- och omsorgskedja genom att samordna insatser och tydligöra ansvarfördelningen inför patientens utskrivning från sjukhuset.

Som vårdplanerare arbetar du nära omvårdnadspersonal och läkare för att avgöra den enskilde patientens behov av hjälp och stöd.

Du samverkar med Primärvård och Kommun inför patientens hemgång.

Stor del av arbetet sker i journalsystemet Melior och vårdplaneringsverktyget Lifecare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, är tydlig i din kommunikation samt lyhörd för individens behov.

Du ska ha god förmåga att samverka med andra, både medarbetare inom kliniken samt övriga för att underlätta övergången från sjukhuset till hemmet.

Då du kommer vara ansiktet utåt mot patienter, anhöriga och andra externa vårdgivare är det viktigt att du har ett bra bemötande, är lyhörd och är engagerad.

Du som söker bör ha kännedom om samverkanslagen

Vi ser det som meriterande om du är utbildad sjuksköterska eller har annan likvärdig utbildning.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper och lämplighet.

Ansök här