<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till akutmottagningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av vårddokumentation och diagnoskodning. De enheter som ingår i vårt uppdrag är kirurgi, medicin, ortopedi och vårdavdelningen MAVA. Jourtid har vi ett utökat uppdrag gentemot andra kliniker gällande akuta inskrivningar.

Arbetet på akutmottagningen innebär skiftarbete och schemaplaneringen gör du tillsammans med dina kollegor. Här har du möjlighet att påverka ditt eget schema samt möjlighet till hemarbetsplats vissa dagar i veckan om så önskas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och som vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö. Du är en ansvarstagande lagarbetare, men har också förmågan att arbeta självständigt. Du är flexibel, har god organisationsförmåga, är öppen för förändring och utveckling.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

- Professionalism & ansvar
- Respekt & ödmjukhet
- Öppenhet & ärlighet

Ansök här