<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Optiker till ögonmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

VO Ögon bedriver akut och planerad ögonsjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt synrehabilitering. Verksamheten omfattar idag, förutom verksamhetschef, 3 vårdenhetschefer i linjefunktion. Inom VO Ögon arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, ortoptister, medicinska sekreterare, synpedagoger och kuratorer.

Till ögonmottagningen Gävle söker vi nu en utbildad optiker. Vi söker dig som trivs både med att arbeta självständigt som i team. För oss är det viktigt med arbetsglädje och vi arbetar ständigt med utveckling av det vardagliga. Vi erbjuder dig:

• Dagtidsarbete
• Omväxlande och patientfokuserad miljö
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag
• Individuell lönesättning

Ögonmottagningen i Gävle bedriver både mottagnings- och operationsverksamhet och är en modernt utrustad mottagning som hanterar stora patientströmmar. Till mottagningen hör ett 40-tal medarbetare med hög kompetens som läkare, ögonsjuksköterska, sjuksköterska, optiker, ortoptist och undersköterska.

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter för optiker på mottagningen är att utföra förberedande undersökningar på patienter inför läkarbesök, bland annat synprövning, ögontrycksmätning, synfältsundersökning, färgsinne med mera. Man har även egna mottagningar för patienter med exempelvis glaucom.

Uppgifterna anpassas beroende på din utbildning och tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad optiker, meriterande är magisterexamen, samt erfarenhet från mottagningsarbete inom ögonsjukvård. Du är flexibel med god organisations- och samarbetsförmåga. Du är vidare öppen för förändring och utveckling, tar ditt professionella ansvar och har ett gott bemötande.

Välkommen med din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Ansök här