<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Underläkare till rehabiliteringsmedicin

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Vi erbjuder kvalificerad teambaserad rehabilitering till vuxna personer med förvärvade hjärnskador, ryggmärgsskador och resttillstånd efter andra neurologiska sjukdomar och skador samt långvarig smärta. Så att de uppnår optimal delaktighet och aktivitetsnivå i samhället .

Arbetsuppgifter

Rehabiliteringsmedicin är en medicinsk specialitet där du får möjlighet att praktisera ett holistiskt medicinskt tänkande. Inom rehabiliteringsmedicin arbetar vi enligt en beteendemedicinsk modell för ananlys och behandling. De yrkeskompetenser du arbetar tillsammans med förutom läkare är arbetsterapeut, fysioterapeut, fritidsledare, kurator, logoped, rehabassistent, sjuksköterska, undersköterska samt rehabkoordinator.
Din huvudsakliga placering är på vårdavdelning men du kommer även att se verksamheten inom öppenvård.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad läkare som är intresserad av rehabiliteringsmedicin och vill utvecklas i vår verksamhet. Vi ser dig som en tillgång i våra team och lägger stor vikt vid personliga egenskaper och viljan att vara med och utveckla vår verksamhet.
Arbetet kräver goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.

Ansök här