<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/distriktssköterska till Delsbo/Friggesund Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Delsbo/Friggesund Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetområde Primärvård Hudiksvall Nordanstig. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, rehabteam, dagrehabilitering, bassäng och dietist.
Vår arbetsplats är trivsam med en personal på 30 personer. Vi arbetar i team och har patienten i fokus.
Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet till betald vidareutbildning finns. Hudiksvalls kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig som distriktssköterska/sjuksköterska en trivsam arbetsplats med gott arbetsklimat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans. I tjänsten som distriktssköterska/sjuksköterska på vår hälsocentral ingår telefonrådgivning och mottagningsverksamhet i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och fysioterapeut. Vi söker dig som i första hand är intresserad av telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning som distriktssköterska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är en positiv och kreativ person, har erfarenhet av att ta ansvar och arbeta självständigt samt har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och har patientfokus. Meriterande om du har erfarenhet från primärvård.

Körkort erfordras

Ansök här