<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare i allmänmedicin till Södertull Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Södertull Din hälsocentral är beläget på söder i centrala Gävle. Vårt upptagningsområde omfattar Södra delarna av centrala Gävle och sträcker sig ca 1,5 mil mot länsgränsen till Uppland. Hälsocentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelserna är goda. Med våra 8200 listade är vi bland de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle och bemannas med runt 50 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, närakut, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden samt Migrationsverkets förvar i Gävle. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, hjärtsvikt, inkontinens och hälsosamtal.

Just nu står vi inför en spännande ombyggnation där vi ska ta Södertull in i framtidens primärvård. I och med detta kommer också ett teamarbete starta, där man 1 gång/vecka har avsatt tid för kollegiala diskussioner med mål att optimera omhändertagande av våra patienter.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och som vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Gävle och Södertull Din hälsocentral.

Du kommer till en arbetsplats där det finns en stabil läkargrupp med 5 specialistläkare och där medarbetarna är positiva, engagerade och trygga med god stämning. Du får tillfälle till goda utvecklingsmöjligheter i form av schemalagda läkarmöten 1 gång i veckan, dagliga interkollegiala diskussioner där möjlighet till stöd och kunskapsutväxling finns, utbildningar 1 gång/månad, konsultationstider och teammöten med specialistsjuksköterskor var tredje vecka.

Har du något område du brinner lite extra för eller andra speciella önskemål kring arbetet är vi lyhörda för dessa.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist i allmänmedicin. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt, svenska C1 som minimumkrav.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Du tycker även om att lära ut då vi har både läkarstudenter, AT-läkare, ST-läkare och sjuksköterskestudenter på hälsocentralen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök här