<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till allmänpsykiatrisk mottagning i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Den allmänpsykiatriska mottagningen är en relativt stor mottagning, vilket bjuder vissa möjligheter till att anpassa arbetsuppgifterna utifrån särskilda kompetenser. Vi arbetar för att ständigt förbättra vår verksamhet och du får gärna ingå i något av våra förbättringsteam för fortsatt utveckling av en redan framstående mottagning.

Mottagningen har ett diagnostikteam, fyra behandlingsteam, CS-mottagning, team Vågen samt Digital psykiatri inom sin verksamhet.

Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv och i alla behandlingsteam ingår olika yrkesprofessioner. I varje team finns det två sjuksköterskor.

Den allmänpsykiatriska mottagningen i Gävle har ett väl utvecklat ledningssystem med rutiner och vårdprogram som stöd i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

Aktuell tjänst innebär arbete i ett behandlingsteam. I rollen som sjuksköterska i behandlingsteamet utförs strukturerade behandlingsupplägg, insättningar och dito uppföljningar av farmakologisk behandling, blodtrycksmottagning, drogscreening, samverkan, telefonrådgivning samt uppföljning efter heldygnsvård. Vidare förekommer suicidpreventivt arbete och kopplat till detta så erbjuder vi internutbildning. Tillsammans med en kollega kan du komma att hålla i uppskattade informationsträffar för grupper av patienter och närstående, så kallad psykopedagogisk intervention (PPI).

Den allmänpsykiatriska mottagningen är en relativt stor mottagning, vilket bjuder möjligheter till att anpassa arbetsuppgifterna utifrån särskilda kompetenser. Vi arbetar för att ständigt förbättra vår verksamhet och du får gärna ingå i något av våra förbättringsteam för fortsatt utveckling av en redan framstående mottagning.

Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv och i alla behandlingsteam ingår olika yrkesprofessioner. I varje team finns det två sjuksköterskor.

Är du ambitiös och besitter förmåga att entusiasmera finns på sikt olika karriärvägar så som; Specialistsjuksköterska, mottagnings-sjuksköterska, teamledaruppdrag, steg-1 terapeut, handledare och breddad tjänst som resurs mot avdelningarna. För legitimerade sjuksköterskor med mindre erfarenhet finns möjlighet att få stöd av en mer erfaren kollega under den första tiden på mottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från psykiatrin. Specialistutbildning inom psykiatri samt magisterexamen i omvårdnad är meriterande.

Du behöver ha en väl utvecklad empatisk förmåga då ett gott bemötande av patienter och medarbetare värderas högt på denna mottagning.

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper.

Ansök här