<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Sandviken norra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sandviken norra Din hälsocentral har ansvar för en befolkning på ungefär 12000 invånare inom Sandvikens kommun. Vår hälsocentral ligger på Sandvikens sjukhus, med ytterligare en hälsocentral i samma byggnad.

Vid hälsocentralen arbetar idag cirka 55 medarbetare. Vi har sex familjeläkare och åtta ST-läkare på vår utbildningscentral. På mottagningen arbetar 13 distriktssköterskor, tillsammans med undersköterskor och medicinska sekreterare tillsammans med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och vårt psykosocialt team.

Vi arbetar mycket tvärprofessionellt inom hälsocentralen, exempelvis vårt hembesöksteam bestående av distriktssköterska/fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi arbetar även tvärprofessionellt med våra primärvårdsakuta patienter då teamet består av läkare/distriktssköterska/undersköterska samt fysioterapeut.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som i ett långsiktigt perspektiv vill bli vår nya kollega, då vi behöver utöka vår distriktssköterska/sjuksköterskebemanning.

Arbetet omfattar sedvanligt mottagningsarbete av både planerad och akut karaktär, telefonrådgivning och hembesök. På hälsocentralen arbetar vi även med sjuksköterskeledda mottagningar, så som astma/KOL, diabetes, sårmottagning, inkontinensmottagning samt hälsosamtal och BVC.

Beredskapstjänstgöring helg ingår i tjänsten med 3-4 pass/år.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Har du tidigare arbetat med hembesök eller akutsjukvård ser vi det som positivt. Är du vidareutbildad diabetessköterska eller astma/KOL sköterska är det särskilt meriterande.

Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Ansök här