<< Tillbaka till listan över lediga jobb

IAM specialist till Serverdrift och infrastruktur

På IT-avdelningen är vi cirka 130 anställda. Vi servar många typer av verksamheter och jobbar i team med helhetsperspektiv vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierade. Som anställd hos oss får du chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig. Här finns stora möjligheter att påverka såväl innehåll som upplägg på arbetet.

På IT-avdelningen ser vi det viktigt att arbeta med ständigt förbättringsarbete. Din trivsel och delaktighet är viktig för oss.

Beskrivning av förmåner:
Som anställd hos oss har du möjlighet till bland annat flextid, semesterdagsväxling, arbete på distans och utökad semester utifrån ålder.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att nyutveckla, vidareutveckla och vidmakthålla identitets- och åtkomsttjänster. De produkter som du främst kommer att arbeta med är Microsoft Identity Manager (MIM), Active Directory (AD), ADFS/WAP, Azure AD, Azure AD Proxy och VMware Identity Manager.

Du kommer att ingå i ett IAM-team inom infrastruktur.

Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamma mål. Du kommer att få jobba med den senaste tekniken och det finns stora möjligheter till kompetensökning.

Kvalifikationer

Data- eller systemvetenskaplig utbildning på högskolenivå, arkitektur eller på annat sätt inhämtat motsvarande kompetens. Flerårig erfarenhet inom Identity and Access Management (IAM). Gärna erfarenhet av arbete med Microsoft Identity Manager (MIM), Active Directory (AD), ADFS/WAP, Azure AD, Azure AD Proxy och VMware Identity Manager.

Meriterande är kunskap och erfarenhet av Powershell, Intune och programmering/systemutveckling.

Personliga egenskaper:
• Förmåga att analysera och konkretisera behovs- och kravställningar
• Goda kunskaper i talad och skriven svenska och engelska är ett krav
• Som person är du engagerad, noggrann och har god förmåga att samarbeta
• Du är också kreativ, nyfiken och intresserad av att hitta tekniska lösningar utifrån verksamheters behov
• Du delar gärna med dig av kunskaper och erfarenheter
• Du är serviceinriktad och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer med såväl kunder som arbetskamrater

Ansök här