<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Södertull Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Södertull Din hälsocentral är beläget på söder i centrala Gävle. Vårt upptagningsområde omfattar Södra delarna av centrala Gävle och sträcker sig cirka 1,5 mil mot länsgränsen till Uppland. Hälsocentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelserna är goda. Med våra 8200 listade är vi bland de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle och bemannas med runt 50 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, närakut, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden samt Migrationsverkets förvar i Gävle. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, hjärtsvikt, inkontinens och hälsosamtal.

Just nu står vi inför en spännande ombyggnation där vi ska ta Södertull in i framtidens primärvård. I och med detta kommer också ett teamarbete starta, där man 1 gång/vecka har avsatt tid för kollegiala diskussioner med mål att optimera omhändertagande av våra patienter.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du och alternerar mellan vårddokumentation, journalskrivning, registrering och scanning.

Att arbeta i reception ingår också i dina arbetsuppgifter, vilket är en viktig roll, då du är den första på hälsocentralen som möter patienten.

Det ställs krav på självständigt arbete, god samarbetsförmåga, och professionellt ansvar.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterare.

Önskemål om erfarenhet/kännedom när det gäller våra administrativa system, så som MedSpeech, PMO, Agresso och Mina vårdkontakter. Erfarenhet från primärvård är meriterande, men inget krav. God datorvana erfordras.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande.

Ansök här