<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Supporttekniker till IT- support

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare till 1-linjesupport.

IT-supportens primära uppdrag är att erbjuda 1:a och 2:linjens support inom områdena system, teknik samt E-tjänstekort. ITsupporten hanterar även systemintroduktioner samt behörighetstilldelning. E-tjänstekort hanterar förutom behörigheter fotografering och utlämning av kort.

Inom enheten är vi 28 medarbetare som tar ett gemensamt helhetsansvar för vår leverans och som gillar att arbeta tillsammans. Som medarbetare representerar du IT i alla typer av kundmöten. Enheten är idag indelad i tre team, systemsupport, E-tjänstekort samt tekniksupport.

Det finns möjlighet att ha sin arbetsplats i Gävle, Bollnäs Söderhamn samt Hudiksvall.

Kvalifikationer

Som medarbetare i IT- support sätter vi stor vikt till dina personliga egenskaper. Du gillar att samarbeta i team och vara delaktig i att driva utvecklingen inom enheten framåt, där du ser dig själv som en självklar del i det gemensamma leveransuppdraget.

Du har god förmåga att arbeta självständigt och tar ansvaret för att leverera inom rätt tid och med en hög kvalitét.
Du är nyfiken på att ta till dig nya kunskaper och uppgifter samt att du gärna delar med dig av din kompetens och erfarenhet.
Du har alltid kundfokus i det du utför och bemöter kunderna på ett professionellt sätt.
Du är positiv, har ett stort engagemang i ditt arbete och är kommunikativ i både tal och skrift.
Du ska ha mycket god datavana. Det är även meriterande om du har teknisk bakgrund dock lägst 3-årig gymnasieutbildning

Körkort erfordras

Ansök här