<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till BB och Gynavdelningen i Hudiksvall

Vill du vara en del av ett unikt arbetssätt för att skapa ett mer hållbart arbetsliv? Vill du även vara med att bidra till både din och Region Gävleborgs utveckling framåt? I höst startar projektet Hållbart arbetsliv där sjuksköterskor och barnmorskor inom slutenvårdens dygnet-runt-verksamhet erbjuds arbeta 10 procent med individuell utveckling, 10 procent med utveckling i verksamheten och resterande kliniskt.

Läs mer om projektet via denna länk: http://www.regiongavleborg.se/halsa-och-vard/oberoende-av-hyrpersonal/delprojekt/hallbart-arbetsliv-8020/

BB/Gynavdelningen i Hudiksvall ingår i verksamhetsområde kvinnosjukvård och har 8 platser på BB och 4 platser på gyn Måndag-Fredag. Vi arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga vård till kvinnor och nyfödda barn.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har intresse av att jobba med kvinnosjukvård. Du kommer arbeta som sjuksköterska på vår samvårdsavdelning BB/Gynekologisk avdelning, där vi arbetar med vård av kvinnor och nyfödda barn. Du kommer att tillsammans med övriga kollegor ansvara för omvårdnaden av samvårdsavdelningens patienter.

Dag-, kväll- och nattjänstgöring ingår i tjänsten.

Individuellt schema tillämpas i TimeCare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Vi ser att du kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat med kvinnosjukvård så är det meriterande.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför att du är en ansvarstagande person som alltid prioriterar att ge patienten bästa möjliga vård. Du är en person som tycker om att samarbeta med andra och som kan se helheten i situationer. Du har förmågan att prioritera samt anpassa dig efter olika situationer och omständigheter.

Vill du jobba på ett trivsamt och mindre sjukhus i vackra Hudiksvall så är det här tjänsten för dig!

Sista ansökningsdagen är 31 maj, vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här