<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Legitimerad Barnmorska till Förlossningen i Hudiksvall

Vill du vara en del av ett unikt arbetssätt för att skapa ett mer hållbart arbetsliv? Vill du även vara med att bidra till både din och Region Gävleborgs utveckling framåt? I höst startar projektet – Hållbart arbetsliv där sjuksköterskor och barnmorskor inom slutenvårdens dygnet-runt-verksamhet erbjuds arbeta 10 procent med individuell utveckling, 10 procent med utveckling i verksamheten och resterande kliniskt.

Läs mer om projektet via denna länk: http://www.regiongavleborg.se/halsa-och-vard/oberoende-av-hyrpersonal/delprojekt/hallbart-arbetsliv-8020/

Förlossningen i Hudiksvall ingår i verksamhetsområde Kvinnosjukvård och har ca 1100 förlossningar per år. Vi har en Obstetrisk öppenvårdsverksamhet där BB och Gynekologisk avdelning är en samvårdsavdelning. Vi arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga vård till kvinnor och nyfödda barn.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och har intresse av att jobba med kvinnosjukvård. Du kommer arbeta som barnmorska på vår förlossning samt med rotation till BB/Gynekologisk avdelning, där vi arbetar med vård av kvinnor och nyfödda barn.

Dag-, kväll- och nattjänstgöring ingår i tjänsten.

Individuellt schema tillämpas i TimeCare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med behörighet att jobba inom svensk sjukvård. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av att tidigare ha jobbat som barnmorska. Vi ser att du kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför att du är en ansvarstagande person som alltid prioriterar att ge patienten bästa möjliga vård. Du är en person som tycker om att samarbeta med andra och som kan se helheten i situationer. Du har förmågan att prioritera samt anpassa dig efter olika situationer och omständigheter.

Vill du jobba på ett trivsamt och mindre sjukhus i vackra Hudiksvall så är det här tjänsten för dig!

Sista ansökningsdagen är 31 maj, vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här