<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Lungavdelningen i Gävle

Vill du vara en del av ett unikt arbetssätt för att skapa ett mer hållbart arbetsliv? Vill du även vara med att bidra till både din och Region Gävleborgs utveckling framåt? I höst startar projektet – Hållbart arbetsliv där sjuksköterskor och barnmorskor inom slutenvårdens dygnet-runt-verksamhet erbjuds arbeta 10 procent med individuell utveckling, 10 procent med utveckling i verksamheten och resterande kliniskt.

Läs mer om projektet via denna länk: http://www.regiongavleborg.se/halsa-och-vard/oberoende-av-hyrpersonal/delprojekt/hallbart-arbetsliv-8020/

Lungavdelningen ingår i verksamhetsområde Internmedicin och har 18 vårdplatser. Vi erbjuder akut och planerad specialistvård för hela Gävleborg.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har intresse av att jobba med lungsjukdomar. På Lungavdelningen vårdas och utreds patienter med lungsjukdom och allmän internmedicin där de stora patientgrupperna är lungcancer, KOL, astma och respiratorisk insufficiens. Som sjuksköterska på Lungavdelningen kommer du att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med inriktning lungsjukdomar. Exempelvis arterilla blodgaser, inhalationer, pleuradränage samt palliativ vård är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Till avdelningen hör även stödfunktioner som bland annat vårdplanerare, fysio- och arbetsterapeut och kuratorer.
Dag-, kvälls- och nattjänstgöring ingår i tjänsten.
Arbetsschemat baseras på önskemål, kompetens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi på Lungavdelningen söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Har du tidigare erfarenhet inom lungsjukvård så är det meriterande. Vi ser att du som söker kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

I denna rekrytering lägger vi stor vikit vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi gärna att du tycker om att jobba med människor, har lätt för att samarbeta med andra samt en stor empatisk förmåga. Då vi bedriver både specialiserad lungsjukvård för akut och svårt sjuka patienter samt palliativ vård så ser vi att du är en flexibel person som prioriterar patientens bästa.

Sista ansökningsdagen är 31 maj, vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här