<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till öron- näsa- halsmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde ÖNH bedriver akut och planerad öra-näsa-halssjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt hörselvård på fyra orter i länet; Gävle, Sandviken, Hudiksvall och Bollnäs. Vi är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, audionomer, tekniker/ingenjörer, kuratorer, specialpedagoger, hörselpedagoger och medicinska sekreterare som jobbar nära tillsammans. Till öron- näsa- halsmottagningen i Hudiksvall söker vi nu en medicinsk sekreterare.

Du som medicinsk sekreterare har en nyckelfunktion som får helheten att fungera inom öron-näsa-halssjukvården i Region Gävleborg. Du är viktig för oss!

Öron- näsa- halsmottagningen i Hudiksvall utreder och behandlar sjukdomar inom öron, näsa och halsområdet. Förutom läkarmottagning har även sjuksköterskor och undersköterskor egna mottagningar. Vi som arbetar här är ett 30-tal medarbetare som alla sitter tillsammans på mottagningen, vilket gör att vi har lätt för samverkan och dialog.

Vi erbjuder dig:
• Dagtidsarbete måndag-fredag
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Möjlighet till arbete hemifrån ett par dagar/vecka
• Tid för ditt ansvarsområde
• Stor påverkansmöjlighet
• Trevligt klimat

Välkommen till oss på ÖNH i Hudik!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat vårddokumentation och registrering, diagnos- och åtgärdskodning, post- och remisshantering och förberedelse för scanning. Vår förhoppning är att du har kompetensen att tillsammans med kollegor och övrig personal skapa samt upprätthålla en strukturerad och välfungerande administrativ organisation som är till gagn för våra patienter.

Som medicinsk sekreterare har du ditt arbetsrum på mottagningen och har ett nära samarbete med läkarna och övrig personal inom verksamheten.

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare och vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från vårdprogrammen Melior och Elvis. Saknar du erfarenhet av dessa program får du lära dig det på plats. Det är positivt om du har erfarenhet av förbättringsarbete. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga, samt ett gott bemötande. Viktigt är att du kan arbeta självständigt såväl som i team, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansök här