<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Familjeläkarjouren i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vid familjeläkarjouren arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i nära samarbete med akutmottagningen och sjukvårdsrådgivningen.

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vår bemanning på familjeläkarjouren i Gävle och söker nu distriktssköterskor/sjuksköterskor som vill arbeta hos oss. Vi är öppna för individuella lösningar som rotationstjänster.

Du kommer att ingå i teamet för familjeläkajouren som inkluderar att arbeta med en första bedömning av vårdnivå i samråd med akutens sjuksköterskor samt mottagningsarbete. Familjeläkarjouren bedrivs under kvällstid vardagar samt dag och kväll på helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som legitimerad sjuksköterska, inom primärvård eller sluten vård. Det är meriterande om du har vidareutbildning till distriktssköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsorienterad. Det är även viktigt att med god samarbetsförmåga då detta uppdrag kräver mycket god samverkan mellan primärvård och sluten vård.

Ansök här