<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till kirurgavdelningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Är du intresserad av kirurgisk akutsjukvård med omväxlande arbetsuppgifter och god arbetsgemenskap? Då ser vi gärna att just du söker dig till oss på kirurgavdelningen i Hudiksvall!

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Gävle och Hudiksvall. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre gastro, bröst- och endokrinkirurgi. Kirurgavdelning i Hudiksvall har 30 vårdplatser med både planerad och akut verksamhet inom områdena övre- och nedre magtarm, kärl och öron.

Två av våra medarbetare går vidare till nya utmaningar och vi söker därför nya sjuksköterskekollegor till vårt team på kirurgavdelning 1.


Arbetsuppgifter

Hos oss inom kirurgkliniken kommer du som sjuksköterska att arbeta patientnära i ett vårdteam. Du kommer få stöd i ditt arbete av erfarna kollegor.

Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion och har individuella scheman i Time Care där du själv som anställd får vara med och påverka dina arbetstider. För dig som vill finns stora möjligheter till kompetensutveckling både internt och externt.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet inom yrket ses som meriterande. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga samt ett gott bemötande. Viktigt är att du kan arbeta självständigt såväl som i team, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här