<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Storvik Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Storvik Din hälsocentral har idag knappt 30 medarbetare och bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i ett landsbygdsområde. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, samt sårbehandling. Vi har även ett akutflöde där vi arbetar tvärprofessionellt kring patienten, det är ett VO-övergripande uppdrag för att samverka för patientens behov av kompetens. Vi har en bra struktur på arbetet med sjukskrivna med TRISAM-möten där vi har rehab koordinator till hjälp.

Arbetsuppgifter

Vi behöver Dig, som är fysioterapeut och vill jobba tillsammans med oss för att ge Storviks patienter bästa förutsättningarna till god hälsa!

Uppdraget hos oss innebär bedömning och behandling av patienter med de olika funktionsnedsättningar och rehabiliteringsbehov som förekommer inom primärvårdens uppdrag. Vi arbetar med planerade behandlingar samt akuta bedömningar på hälsocentralen. Vi är en del i det multiprofessionella team som tillsammans arbetar på vårt gemensamma akutflöde. Vi erbjuder gruppbehandling och undervisning inom uppdraget. Den individuella planeringen för patienten ligger i fokus, vilket innebär behandlingar både i hemmiljö och på mottagning samt i grupp.

Vi samverkar i team på arbetsplatsen inom ramen för MMR och Trisam där det rehabiliterande förhållningssättet från fysioterapeut har stor betydelse för patienters aktivitet och hälsa!

I tjänsten ingår även vissa hembesök i samverkan med arbetsterapeut och distriktssköterska från hälsocentralen. Du kommer att ingå i ett team där ni är tre fysioterapeuter och där dina kollegor har stor erfarenhet av primärvård.

Du kommer att ha viss del av din arbetstid förlagd till akutflödet på Sandvikens sjukhus.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Vi söker dig med bred kompetens, men där specialistkompetens gärna ses i verksamheten.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du ska vara engagerad och bidra till utveckling på hälsocentralen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande under annonstiden.

Körkort erfordras.

Ansök här