<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till kirurgavdelning 111A i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vi ger dig möjligheten att växa som sjuksköterska genom att bredda dina erfarenheter inom kirurgisk vård. Vår avdelning ansvarar för eftervården av patienter som genomgått planerade operationer inom sektionerna colorektal, urologi, endokrin och plastik. Vi arbetar och samverkar i team tillsammans med läkare, undersköterska, dietist samt arbets- och fysioterapeut där patienten är i centrum.

Vår verksamhet kompletteras av en inskrivningsmottagning där förberedelserna inför operationsdagen sker. På operationsdagens morgon kommer patienten till operationsmottagningen för att efter operation och övervakning komma till oss för eftervård.

Vi erbjuder dig som nybliven sjuksköterska 6 veckors yrkesintroduktion (3 veckor med ordinarie sjuksköterska + 3 veckor med halvbelastning/delat vårdlag), samt Region Gävleborgs obligatoriska introduktionsprogram via KTC där ingår grupphandledning i ”Hållbart yrkesliv” hos Företagshälsovården.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha sedvanliga sjuksköterskeuppgifter så som omvårdnad, vårdprevention, läkemedelshantering, injektioner, infusioner och samordning med vårdplanerare, läkare, dietist och paramedicinska teamet. Arbetet sker i vårdlag och tillsammans med en undersköterska ansvarar du för ca 6 patienter.

Du får själv som anställd vara med att påverka dina arbetsider via individuella scheman i Time Care efter din introduktion. Vi har en dygnet runt verksamhet vilket innebär att du som sjuksköterska hos oss arbetar dag, kväll och helg. Två helger på 5 veckor. Nattjänstgöring efter överenskommelse. Arbete med hälsosamma scheman kommer påbörjas under hösten för att förbättra förutsättningarna till återhämtning i schemat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har ett intresse för kirurgisk omvårdnad. Är du dessutom nyexaminerad innebär det ny kunskap, nya tankar och idéer som är värdefulla för vår verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Har ett genuint intresse för patientens välbefinnande. Vi arbetar just nu med att utveckla vårt teamarbete och tydliggöra rollerna i teamet för undersköterskor och sjuksköterskor. Det krävs därför att du är öppen för förändring och utveckling.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här