<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till njurmottagning i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vår medicinmottagning öppnade 2014 i nybyggda, ljusa och öppna lokaler på Hudiksvalls sjukhus. Hos oss arbetar sjuksköterskor och undersköterskor dagligen och i olika team som diab/endokrin, gastro, aim, reuma, hema, fotvård och AK. Vi arbetar både självständigt och i team tillsammans med bl a läkare och dietist.
Vi har haft njurverksamhet tidigare i Hudiksvall men som då har skötts från Gävle. Nu skall vi starta en egen njurmottagning på medicinmottagningen i Hudiksvall. På njurmottagningen utreds och behandlas patienter med medicinska njursjukdomar, olika grader av njurfunktion och njurtransplanterade patienter.


Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska på mottagningen får du arbeta som en del i den traditionella mottagningsverksamheten tillsammans med njurspecialist, telefonrådgivning och med sjuksköterskebesök på sikt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av njursjukvård och som vill vara med och bygga upp en njurmottagning i Hudiksvall. Erfarenhet av njursjukvård är meriterande, men inte nödvändig. Vi letar efter dig som vill komplettera vårt arbetsteam och fokus kommer att läggas på personlig lämplighet. Du kommer att få introduktion/kompetensöverföring via erfarna sjuksköterskor på njurmottagningen i Gävle. Om du gillar ett omväxlande och roligt arbete där kompetensutveckling och utvecklingsmöjligheter uppskattas så skicka in din ansökan redan idag.

Om du är intresserad av tjänsten går det bra att höra av sig till vårdenhetschef Camilla Lindblom, om du vill veta mer om njurmottagningen eller göra ett studiebesök.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök här