<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog till BUP-mottagning Södertull

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du arbeta på en arbetsplats med patienten i fokus och med kollegor som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Barn- och Ungdomspsykiatriska (BUP) bedömnings- och utredningsenheten Södertull i Gävle är en välfungerande enhet med en trevlig och kunnig personalgrupp. De som arbetar på mottagningen har lång erfarenhet av att arbeta med psykiatriska bedömningar och utredningar av barn och ungdomar upp till 18år. Mottagningen följer nationella riktlinjer och det finns lokala vårdprogram för flertalet tillstånd.

På mottagningen har vi en bred kompetens med läkare, sjuksköterskor, psykologer, socionomer, skötare, specialpedagog, logoped och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

På BUP-mottagning Södertull i Gävle kommer du att i nära samarbete med övrig personal, både självständigt och i team, arbeta med barnpsykiatriska bedömningar och utredningar på barn och ungdomar i åldern 0-17år. Tillsammans med övriga yrkesprofessioner tar du beslut gällande vårdplanering för respektive patient och deltar med viss regelbundenhet i jourverksamhet dagtid. Samverkan med vårdgrannar och anda aktörer så som Elevhälsa, Socialtjänst och Familjehälsan ingår som en viktig del av arbetet.

På mottagningen finns 7 legitimerade psykologkollegor och 1 PTP-psykolog. Det finns goda möjligheter att konsultera kollegor på såväl teamkonferenser som när behov uppstår.

Vi erbjuder regelbunden fortbildning och kunskapsutveckling, samt extern och intern handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med psykiatri och/eller barn och ungdomar.

Detta är en tjänst för dig som är strukturerad och ansvarstagande. Arbetet förutsätter att du är självgående, har en god samarbetsförmåga, samt ett gott bemötande. Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Region Gävleborg kräver uppvisande av utdrag ur belastningsregistret inför anställning vid arbete med barn och ungdomar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och kallar på intervju under annonseringstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här