<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till kirurgmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Hudiksvall och Gävle. Kirurgkliniken i Gävle består av tre vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopiavdelning. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi.

Kirurgmottagningen i Gävle bedriver planerad verksamhet inom våra specialiteter såsom läkarmottagningar med undersökningar och behandlingar, sjuksköterskemottagningar, polikliniska operationer och telefonrådgivning. Till mottagningen i Gävle söker vi en erfaren sjuksköterska som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du får en viktig och central roll, där du har möjlighet till vidareutveckling inom kirurgi. Relevant vidareutbildning och kompetensutveckling får du möjlighet att genomföra på betald arbetstid.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat att vi tillämpar flexibel arbetstid och möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar. Utöver detta erbjuder vi även ett generöst friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Arbetet på kirurgmottagningen omfattar bland annat telefonrådgivning, att assistera vid undersökningar och behandlingar i samband med läkarbesök och polikliniska operationer, samt remisshantering och tidsbokning till planerade mottagningar.

Vi söker en legitimerad sjuksköterska som är intresserad av att på sikt arbeta som kontaktsjuksköterska och vidareutbilda sig för att kunna ha egna sjuksköterskemottagningar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet inom kirurgi ses det som meriterande. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga, samt ett gott bemötande. Viktigt är att du kan arbeta självständigt såväl som i team, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: Professionalism & ansvar, Respekt & ödmjukhet och Öppenhet & ärlighet.

Ansök här