<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Intensivvårdsavdelningen Gävle söker intensivvårdssjuksköterskor

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Till vår intensivvårdsavdelning på Gävle sjukhus söker vi nya kollegor. Här jobbar du som har ett intresse för intensivvård och som brinner för ditt arbete i den patientnära relationen. I trivsam patientfokuserad miljö servar vi samtliga enheter på Gävle sjukhus med sex-åtta intensivvårdsplatser. Som en naturlig del av vår verksamhet ingår Mobil Intensivvårds Grupp (MIG). Feedback från patient och anhöriga får vi från vår välfungerade återbesöksmottagning.

Vi som arbetar här är ett 70-tal medarbetare med kompetens som intensivvårdssjuksköterska, undersköterska och sekreterare.

Som ny kollega hos oss erbjuder vid dig;
• Individuellt schema och skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Spännande och kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
• Fri tillgång till friskvårdsanläggning med fullt utrustat gym och gruppaktiviteter
Vi tillämpar lokalt kollektiv avtal vad gäller arbetstidsmodell.

VO anestesi har cirka 500 medarbetare fördelat på två sjukhus inom områdena intensivvård, operation, dagkirurgi, postoperativvård, smärtenhet och sterilcentral.
Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som intensivvårdssjuksköterska på intensivvårdsavdelningen i Gävle kommer du att få arbeta på en avdelning som präglas av arbetsglädje, engagemang och professionalitet. I teamet ingår, förutom sjuksköterskor, intensivister, utbildningsläkare, fysioterapeuter, undersköterskor och lokalvårdare. Vi tar emot alla patientkategorier men de som är i behov av högspecialiserad vård såsom ECMO eller neurokirurgisk vård, stabiliseras och skickas vidare till regionsjukhus.

Som sjuksköterska ansvarar du för 1-2 patienter tillsammans med en undersköterska. Den dagliga bemanningen består av minimum 3-4 sjuksköterskor och 3-4 undersköterskor. Alla skift har samma bemanningsgrad. Som sjuksköterska hos oss, kommer du jobba alla skift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är vidareutbildad sjuksköterska inom intensivvård.

Vi har Region Gävleborgs värdegrund att vila på i vår vardagliga samverkan med patienter, anhöriga och kollegor:

• Professionalism och ansvar
• Respekt och ödmjukhet
• Öppenhet och ärlighet

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under rekryteringsperioden så välkommen med din ansökan idag!

Ansök här