<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Alfta Edsbyn Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Alfta Din hälsocentral och Edsbyn Din hälsocentral i Ovanåkers kommun bedriver läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, barnavårdscentral, psykosocialt team, fysioterapeut, arbetsterapeut bland annat.

Vi är två arbetsplatser som arbetar med att finna nya arbetssätt för att möta morgondagens behov av vård och vi arbetar mycket i team.

Arbetsuppgifter

I arbetet som medicinsk sekreterare ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom yrket samt administrativa uppgifter i receptionen. I receptionen är man hälsocentralens ansikte utåt och det är viktigt att ha hög social kompetens med förmåga att möta många olika människor. Vårddokumentation sker främst i PMO. Scanning, posthantering och registrering i olika system med mera ingår också i arbetsuppgifterna.

Arbetet är självständigt och god sambetsförmåga och professionellt ansvar är en förutsättning.

Tjänsten är fördelad så att man arbetar 40% på Alfta Din hälsocentral samt 60% på Edsbyn Din hälsocentral.

Kvalifikationer

Du behöver vara utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare, gärna med erfarenhet inom yrket med goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansök här