<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till ortopedavdelningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på ortopedavdelningen bidrar du till att ge omvårdnad av hög kvalité med fokus på patientens säkerhet. Du kommer att arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter med stort fokus på mobilisering i ett nära samarbete med övriga professioner på enheten. Du bidrar även till att upprätthålla en god arbetsmiljö
Vi har verksamhet dygnet runt, vilket innebär att du som undersköterska hos oss arbetar dag, kväll och natt. Till stor del kommer du att arbeta natt vardagar och dag/kväll tjänstgöring helger. Vi tillämpar nattavtal med kvoterad arbetstid, som innebär att din arbetstid räknas upp med 1,4 - exempelvis ger ett nattpass på 10 timmar dig möjlighet att tillgodoräkna dig 14 timmar, vilket ger bättre möjlighet till återhämtning. Vi använder TimeCare för schemaläggning. Du får en individuellt anpassad introduktion

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från yrket. Har Du erfarenhet av arbete på ortopedisk vårdavdelning kan det vara meriterande. Uppdraget som undersköterska hos oss ställer höga krav på självständighet och att du känner dig trygg i din yrkesroll.
Vi lägger stort fokus på bemötande och förmåga att vara flexibel. Vi tror på rak och tydlig kommunikation och en god samarbetsvilja. Din viktigaste tillgång är ditt engagemang för patienten och att du gör det lilla extra för patienten.

Ansök här